• Type:
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Meistä

Olemme yksityishenkilöistä muodostuva muutaman henkilön joukko. Meitä yhdistää se, että olemme saaneet sydämellemme tarjota hengellistä opetusta sisältäviä videoita netin välityksellä. Videot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä ja keskittyvät oleelliseen eri teemojen suhteen.  Janoinen-sana viittaa siihen, että pyrimme tavoittamaan ihmisiä, jotka kaipaavat ja etsivät Jumalaa. Palvelun sisältö on osin meidän itse tuottamaa ja osin yhteistyökumppanien tuottamaa materiaalia. Kaikki palvelun sisältö on katsojille ilmaista. Teologisesti olemme sitoutuneet Raamattuun Jumalan inspiroimana sanana sekä apostoliseen uskontunnustukseen. Emme ota kantaa asioihin, jotka jakavat voimakkaasti eri kristillisiä suuntauksia.

Janoinenkaritsa.fi-sivusto on tiimimme uusi tuotos. Se on suunnattu pienille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita hengellisistä asioista. Sitä voi käyttää myös esim. pyhäkoulut. Vuosi sitten perustimme janoinenlammas.fi-sivuston, joka puolestaan on suunnattu varttuneemmalle väelle ja sisältää jo muutamia satoja videoita.

Tiimi

Juri Veikkola, pappi, teologi ja pitkänlinjan lähetystyöntekijä. Hän on työskennellyt Suomen Lähetysseurassa, Suomen ev.lut. Kansanlähetyksessä ja Lähetysyhdistys Kylväjässä. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Juri on omakohtaisesti kokenut kuinka tärkeää on saada raamattuopetusta tilanteissa, joissa ei ole syystä tai toisesta aktiivista seurakuntayhteyttä. Hän aloitti nettiraamatusopetuksien tekemisen yhteistyössä teologian tohtorin, rovasti Eero Junkkaalan kanssa tuottamalla E-raamattuopetus-sarjaa. Sarja on nykyisin osa janoinenlammas.fi-sivustoa.

Lauri Nurminen, teologi. Kristillisen median parissa tämän vuosituhannen ajan työskennelleen mediavaikuttajan sydämellä on ollut vuosikausia seurakunnista vieraantuneiden ihmisten tavoittaminen ja kristinuskon sanottaminen pelkistetysti ja yksinkertaisesti. Hengellisellä kentällä hän on työskennellyt Karas-Sana Oyssä ja pitkään Radio Deissä. Hän on myös ollut useissa laajapohjaisisssa kristillisissä toiminnoissa mukana, kuten Kristityt Yhdessä ry, GLS-konferenssi, Suomen Evankelinen Allianssi, toivonpuheita.fi ja Kristillinen Medialiitto.

Lisäksi joukkoomme kuuluu muutamia muita henkilöitä, jotka ovat myös mukana vapaaehtoispohjalta oman työnsä ohessa.


Scroll to top