• Type:
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Kumppanit

Tavoitteenamme on seuraavan miljardin ihmisen tavoittamisesta Kristukselle käyttäen apuna uutta teknologiaa ja joukkouttamista.  Toimintamme selkäranka on kumppaniverkosto, jota laajennamme jatkuvasti.

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto on avainkumppanimme ja tiimimme toimii Suomessa sen suojissa.

(the) BibleProject
BibleProject on voittoa tavoittelematon animaatiostudio, joka tuottaa lyhytmuotoisia, animoituja videoita, jotta raamatullinen tarina olisi kaikkien saatavilla kaikkialla. Luomme videoita, podcasteja ja oppaita, joissa tutkitaan Raamatun yhtenäistä tarinaa keskittymällä sen kattaviin aiheisiin ja jokaisen kirjan kirjallisuuteen. He ovat sitoutuneet ymmärtämään Raamatua sen historiallisessa yhteydessä ja välittämään sen viisautta nykymaailmaa varten. Viime kädessä he haluavt muuttaa tapaa, jolla ihmiset lukevat ja käyttävät Raamattua.

Janoinenlammas.fi-sivusto toimii BibleProjectin suomeksi tekstitettyjen ja animoitujen videoiden jakelualustana.

Suomalaiset puhujat
Tasokas kotimainen puhujaverkosto varmistaa sen, että sisältö puhuttelee kohderyhmäämme. Mukana on arvostettuja ammattilaisia kuten Eero Junkkaala ja Leif Nummela. Ajan myötä tulemme lisäämään puhujamäärää ja videoarkistoa.

Tuotamme videot laadukkaasti mutta kustannustehokkaasti. Meitä on auttamassa tuottajia, kuvaajia ja editoijia.

Vision toteutuminen ei ole mahdollinen ilman, että onnistumme joukkouttamisessa. Joukkouttaminen on hajautettu tapa toimia, jossa toimeksiantaja hyödyntää yhteisön osaamista rajattua tehtävää varten. Internet-aikana tämä on erittäin tehokasta erilaisten ns. crowdsourcing-palvelujen ansiosta.  Unelmoimme, että monet kristilliset järjestöt ja seurakunnat tarttuvat tähän mahdollisuuteen ja aktivoituvat perustamaan digitaalisia tuotantoja samoilla periaatteilla. Yhtistyöstä kiinnostuneita pyydämme ottamaan meihin yhteyttä palautelomakkeen avulla.

Scroll to top