• Type:
 • Genre:
 • Duration:
 • Average Rating:

Raamatun punainen lanka – runolliset kirjat

Share

Leif Nummelan pitämät Raamatun punainen lanka -sarjat ovat kuin minikurssi, jossa käydään läpi jokaisen Raamatun kirjan pääsanoma kirja kirjalta. Tämä on sarja3, ja siinä käydään ns. runolliset kirjat. Löydät myös Raamatun punainen lanka -sarjan ensimmäisen sarjan ja toisen sarjan tältä sivustolta.

 • Osa 1/5 - Raamatun Punainen lanka - Runolliset kirjat

  • Raamatun punainen lanka - runolliset kirjat
  Job on tunnettu Raamatun hahmo erityisesti jatkuvista vastoinkäymisistään, ”Jobin postista”. Kärsimysten keskellä hän ei saa tukea ystäviltään. Hän kaipaa ”puolestapuhujaa”. Puolustaa, joka pelastaa ja vapauttaa. Mikä saa Jobin ”luut elpymään” ja laulamaan ilosta? Raamatun punainen lanka sarjat ovat kuin minikurssi, jossa käydään läpi jokaisen Raamatun kirjan pääsanoma kirja kirjalta. Raamatun Punainen lanka, kausi 4, Osa 1/5 – Leif Nummela. Tutustu lisää videoihimme osoitteessa www.janoinenlammas.fi.
 • Osa 2/5 - Raamatun punainen lanka - Runolliset kirjat

  • Raamatun punainen lanka - runolliset kirjat
  Psalmien kirja on Raamatun pisin kirja ja jossa on 150 lukua. Siellä on paljon asiaa. Se on ikään kuin peili, josta voi löytää itsensä. Psalmien kirja on myös kirja, jossa on kaikkein eniten messiaasta ennustavaa sisältöä Vanhassa Testamentissa. Mitä kaikkea voimme oppia messiaasta Psalmien kautta? Lue Psalmeja ja tee löytöretki pelastajamme ja vapahtajamme luo. Raamatun punainen lanka sarjat ovat kuin minikurssi, jossa käydään läpi jokaisen Raamatun kirjan pääsanoma kirja kirjalta. Raamatun Punainen lanka, kauisi 4, Osa 2/5 – Leif Nummela. Tutustu lisää videoihimme osoitteessa www.janoinenlammas.fi.
 • Osa 3/5 - Raamatun punainen lanka - Runolliset kirjat

  • Raamatun punainen lanka - runolliset kirjat
  Sananlaskut on osa ns. viisauskirjallisuutta. Se puhuu Jumalan viisaudesta, miten elää viisaasti. Mutta pohjimmiltaan Sananlaskut kuitenkin puhuu vielä syvällisemmästä asiasta, messiaasta. Tee löytöretki Sananlaskuihin ja löydä sieltä Jeesus. Raamatun punainen lanka sarjat ovat kuin minikurssi, jossa käydään läpi jokaisen Raamatun kirjan pääsanoma kirja kirjalta. Raamatun Punainen lanka, Season 4, Osa 3/5 – Leif Nummela. Tutustu lisää videoihimme osoitteessa www.janoinenlammas.fi.
 • Osa 4/5 - Raamatun punainen lanka - Runolliset kirjat

  • Raamatun punainen lanka - runolliset kirjat
  Saarnaajan kirja on yllättävä kirja. Siellä puhutaan, että elämä on turhaa. Eikö se ole vähän liian sanottu? Miksi tällainen kirja ylipäätään tarvittiin Raamattuun? Saarnaaja vertailee kahta erilaista maailmankatsomusta ja elämän tapaa. Elämä, joka tulee Jumalan lahjana, tai elämä, joka on vain sattumaa. Kumpi on sinun elämäsi? Raamatun punainen lanka sarjat ovat kuin minikurssi, jossa käydään läpi joka.isen Raamatun kirjan pääsanoma kirja kirjalta. Raamatun Punainen lanka, Season 4, Osa 4/5 – Leif Nummela. Tutustu lisää videoihimme osoitteessa www.janoinenlammas.fi.
 • Osa 5/5 - Raamatun punainen lanka - Runolliset kirjat

  • Raamatun punainen lanka - runolliset kirjat
  Korkea veisu tai toiselta nimeltä Laulujen laulu kertoo sulhasen ja morsiamen välisestä rakkaudesta. Mutta se kertoo samalla myös Jumalan ja Israelin kansan välisestä rakkaudesta. Ihmisten välinen rakkaus heijastaa kaikkein tärkeintä suhdetta, suhdetta Jumalaan, joka on tärkein asia elämässä. Mikä on sinun suhteesi Jumalaan? Raamatun punainen lanka sarjat ovat kuin minikurssi, jossa käydään läpi jokaisen Raamatun kirjan pääsanoma kirja kirjalta. Raamatun Punainen lanka, Season 4, Osa 5/5 – Leif Nummela. Tutustu lisää videoihimme osoitteessa www.janoinenlammas.fi.

Reviews for Raamatun punainen lanka – runolliset kirjat

There are currently no reviews for Raamatun punainen lanka – runolliset kirjat
Scroll to top